Styremøte Dreverringen Sørlandet 10.05.06
  Referat fra styremøte i DRS, 10.05.06
 
Styremøtet ble avholdt hjemme hos formann Bjørn Tønnesen 10.05.06 klokken 1900. Fremmøtte var i tillegg til formannen, Stian Benny Buflaten, Kjell T. Hægeland, Jon Terje Landsverk og Asbjørn V. Birkeland (ref)
 
Følgende saker ble tatt opp:
 
  1. Referater.
Referat fra årsmøtet i DRS ble godkjent uten kommentarer.
 
  1. Overføring av konto.
Det ble besluttet at disposisjonsretten til DRS sin bankkonto blir overført til kasserer Frank Rørvik. Erklæring på dette ble underskrevet av styret, og sendt banken/kasserer.
 
  1. Økonomi/medlemmer.
På grunn av stor innsats på lotteriet på årsmøtet, gikk årsmøtet med 1075kr i pluss. Til nå i år har ca 50 medlemmer betalt kontingent, noe som gir snaue 9000kr inn i kassa. Vi må purre på folk for å få dem til å betale.
 
  1. Landstreff/brev.
Leder informerte om årets landstreff som skal avholdes lørdag 24.juni kl 1400 ved Nordsjø Ferieland i Sauherad. Brev med informasjon om dette og oppfordring til å møte, sendes de som var påmeldt til ”årets drever” i fjor, samt de som oppnådde championater i løpet av 2005.
På landstreffet vil det bli kåring av årets drever for hele landet, samt bli utdelt diplomer for oppnådde championater.
På landstreffet vil det være styremøte i Dreverringen Norge.
 
  1. Aktiviteter.
Det ble besluttet å forsøke å få til en kveld med ringtrening med kyndig veiledning i løpet av forsommeren. I første omgang vil vi forsøke å få dette til i Kristiansandsregionen. Vest i fylket er det blitt gjort noe lignende, og blir det oppslutning på dette her, vil vi forsøke å få til noe lignende i Grimstad eller Arendalsregionen.
 
Vi besluttet at DRS skal betale startkontigenten på første jaktprøven medlemmer stiller på. Dette for å oppfordre flere til å stille på jaktprøver med dreveren sin.
 
Muligheten for blodsportrening ble tatt opp. Det var tilbud om dette i fjor, men ingen interesserte meldte seg da. Dette vil bli vurdert senere.
 
  1. Ringkamp/ringkamp lag.
Ringkampen er mellom DRS, Dreverringen Telemark og Dreverringen Vestfold/Buskerud. Det stiller 4 hunder fra hver ring. Vårt lag blir tatt ut fra poeng/påmelding til årets drever i 2005. Aust-Agder Harehundklubb har sagt seg villig til å arrangere ringkampen for oss, og dette setter vi stor pris på.
 
  1. Dreverposten – drever.no
Årets nummer av Dreverposten er ferdig og går i trykken i disse dager. Resultater fra jaktprøver/utstillinger vil være med i dette. De vil bli trykt opp noen ekstra til å ha i forbindelse med verving av medlemmer.
 
  1. Skriving av diplomer.
Formann ordner skriving av diplomer for oppnådde championater i 2005. Disse vil bli underskrevet av formann samt annet styremedlem.
 
  1. Eventuelt.
Ingen saker ble tatt opp her.
 
 
Asbjørn V. Birkeland, ref.
 
Antall besøkende: 7230554 - Online: 2 - Sist oppdatert: 12.05.2024 - Legg til i favoritter - Tips en venn - Aeston
Hjem